BOETEGEWOEN

Buitengewoon dineren, ofwel net even anders. Vanuit de wens van onze gasten om in de warme maanden te kiezen voor een ongedwongen manier van dineren, waarbij vooral de interactie met de tafelgenoten centraal staat, ontwikkelde wij BOETEGEWOEN. Dineren met al uw gasten aan één lange tafel, met wijn en spijs om te delen, het liefst natuurlijk onder de sterren.

Het menu bestaat hierbij uit een shared dining concept, met grote schalen die door u en uw tafelgenoten worden gedeeld. De wijn staat in emmers op tafel, zodat u uw gasten rijkelijk kunt bijschenken. Uiteraard zorgt ons personeel voor een helpende hand waar nodig en plaatsen zij kaarsen en bloemen op de tafels.

Voor dit totaalplaatje bieden wij u graag een complete prijs, inclusief alle dranken en het benodigde meubilair. Ook hebben wij handige oplossingen voor een ongewenst spatje regen! Graag voorzien wij u van een passend voorstel voor uw eigen Buitengewone diner.

Bent u geïnteresseerd in Boetegewoen, neem dan nu contact met ons op!

[contact-form-7 id=”678″ title=”Contactformulier Concept NL”]